Denne retten er super god, og hvis du steker en kyllingfilét og legger på toppen når du serverer så har du en rett som går til kjøttetere også.

Du trenger for 2 prosjoner.
– Grov spagetti.
– 3 ss pesto(jeg bruker den nye til Jamie Oliver, den er faktisk veldig god. Elller du kan lage selv)
– En pakke økologiske kikertetter. Jeg kjøper go green sine på Meny, det er ikke dyrt i det hele tatt.
– En boks kokkosmelk, gjerne økologisk.
– en løk
– Tre fed hvitløk

Sett på vann til spagetti. Hakk hvitløk og løk. Stek løken sammen med kikerttene i olje til løken er gylden. (Kikerter har lite smak i seg selv, men de suger til seg smak fra sausen, så derfor er det fint å ha de i fra begynnelsen av) Ha i hvitløk, pesto og kokkosmelk og la det stå og puttere på svak varme til sausen har blitt kremete. Smak til med mer pesto, eventuelt salt og pepper. For de som liker det er det godt med litt chilli i. Server med det tilbehøt du ønsker, salat, kjøtt, brød, eller spis retten som den er.