$theTitle=wp_title(" - ", false); if($theTitle != "") { ?>
Om å leve en naturlig hverdag.
6 apr // php the_time('Y') ?>
Jeg har gjennom årene prøvd meg på utallige måter å trappe ned godteri på. Bl.a. Har jeg prøvd å kunn spise godteri på lørdager, å kutte det ut helt eller og la søtsuge regulere seg selv, og jeg har sprukket hver gang. Nå er jeg igang igjen med en ny måte å kutte ut godteri på ved å kutte ut alt med hvit sukker. Tanken min bak dette er at ved å kutte ut hvit sukker vil jeg automatisk kutte ut veldig mye usunn mat. Men jeg kan fortsatt bruke muscovado sukker hvis jeg baker, eller annen naturlog søtning som daddler, bananer, stevia, agave eller yacon sirup, honning osv. Jeg kan fortsatt spise sjokolade som er laget med disse alternativene og jeg kan boltre meg i frukt. Og i følge min teori vil dette gjøre at jeg ikke sprekker så lett.
Jeg begynte dette prosjektet den 4.4.2013, og jeg skal ta en uke av gangen og se hvordan det går. Jeg oppdaterer her hver uke, så følg med:-)
Her er litt informasjon om hvit sukker: http://www.alternativmedisin.no/artikler/sukker.htm
Leave a reply