$theTitle=wp_title(" - ", false); if($theTitle != "") { ?>
Om å leve en naturlig hverdag.
16 mar // php the_time('Y') ?>
Da vi kom til studio i dag fant jeg ut at vi hadde litt under et halvt brød som begynte å bli ganske tørt, så jeg bestemte meg for å lage arme riddere til lunsj. Jeg forsøker hele tiden og finne gode måter å bruke opp matrester på så lenge de ikke har blitt for gamle. I vårt samfunn i dag så kaster vi alt for mye. Dette forsøker jeg å gjøre noe med ved å finne gode alternativer som jeg kan bruke selv og dele med andre.
Dette trenger du for ca 4 skiver, kommer ann på størelsen.
– En langpanne, eller ildfast form
– 2 egg
– Ca 2 dl melk
– Kanel
– brød. Du kan bruke de fleste typer brød, men det er best med et med god oppsugningsevne, så dansk rugbrød egner seg f.eks ikke så godt.
Ha eggene i langpannen eller den ildfaste formen og pisk de sammmen med en gaffel. Tilsett melk og kanel og pisk litt til. Legg skivene ved siden av hverandre, og sett det hele i kjøleskape i ca 15 min. Vend så alle skivene forsiktig med en stekespade eller en ostehøvel og la de stå og trekke til de er myke. Stek på middels varme i smør til de er gyldene og server med f.eks. syltetøy. Jeg brukte resten av appelsin syltetøyet som jeg lagde her om dagen da jeg lagde universalvaskemiddel av appelsinskald og eddik. Gå inn på universalvaskemiddel for å se oppskrift.
Du kan også lage en luxsus variant med pariser loff. Da skjerer du loffen i skiver og går fram på samme måte, men du kan ha litt sukker i røra. De blir små luxsuriøse godbiter og de smaker ypperlig med f.eks. Friske bær og melis:-)
Leave a reply