$theTitle=wp_title(" - ", false); if($theTitle != "") { ?>
Om å leve en naturlig hverdag.
18 mar // php the_time('Y') ?>
Jeg så et intervju i går med en mann som var ukadag vegetarianer, i helgene spiste han kjøtt. Grunnen til at han valgte dette var fordi kjøttindustrien alene står for hele 18% av CO2 utslippet i verden. Han la også vekt på hvordan dyr praktisk talt blir produsert (særlig gris og kylling i Norge) for å tilferdsstille den økende etterspørslen etter kjøtt. Men hovedtema hans under under intervjuet var at de fleste føler at de må velge: enten så er du vegetarianer eller så er du kjøtteter, du kan liksom ikke være begge deler. Men hvem er det som egentlig har bestemt det? Hvor står det at du ikke kan være 1 dags vegetarianer, annenhver dags vegetarianer, annenhver uke vegetarianer eller kanskje mandag til onsdag vegetarianer? For mannen i intervjuet (jeg husker desverre ikke hva han heter) var det en for stor livsstilsendring å gi opp kjøtt. Men samtidig følte han at ikke å kutte ned på kjøttforbuket når han viste det han viste var feil. Så da ble han ukedag vegetarianer, så enkelt var det:-)
Leave a reply